DRUŠTVENE MREŽE

Kad spomenemo društvene mreže prvo pomislimo na Facebook. Za uspješnije poslovanje potrebno je biti prisutan i na drugim društvenim mrežama.

Društveno umrežavanje upotreba je internetskih stranica temeljenih na društvenim medijima kako bi ostali povezani s prijateljima, obitelji, kolegama, kupcima ili klijentima. Društveno umrežavanje može imati društvenu svrhu, poslovnu svrhu ili oboje, putem web lokacija poput Facebooka, Twittera, LinkedIna i Instagrama.

Društvene mreže postale su značajna baza trgovcima koji žele privući kupce kao i vlasnicima web stranica koji žele promovirati svoj posao.

Unatoč izvjesnoj jakoj konkurenciji, Facebook je i dalje najpopularnija društvena mreža, s 90% američkih korisnika mobilnih uređaja. U skladu s popularnošću prate ga, Instagram , Facebook Messenger, Twitter i Pinterest.

U marketingu društvene mreže se koriste za povećanje prepoznatljivosti branda. Budući da tvrtku čini pristupačnijom za nove kupce i prepoznatljivijom za postojeće kupce, društveno umrežavanje pomaže u promociji vaše tvrtke/organizacije.

Statistic: Most popular social networks worldwide as of January 2020, ranked by number of active users (in millions) | Statista
Find more statistics at Statista

DRUŠTVENE MREŽE ŠTA RADIMO

Pravilno postavljanje stranica i profila na društvenim mrežama kako biste osigurali da vaš brand ostane dosljedan na svim platformama. Nudimo detaljni vodič za odžavanje vaših  Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIn… profila za vaše poslovanje.

Društvene mreže

Postavljanje profila za kanale društvenih medija vaše tvrtke može biti težak zadatak, jer svaka platforma ima svoje osobne potrebe i profile. Na svakoj društvenoj mreži će te zadržati svoj vizualni identitet, prepoznatljivost vašega branda. Web MATIC vam nudi izradu:

Facebook stranica

Instagram

YouTube kanal

Twitter

Pinterest

LinkedIn

JOŠ NEMATE WEB STRANICU!

Slobodno nas kontaktirajte i zatražite ponudu!