All for Joomla All for Webmasters

Web Dizajn i razvoj web stranica

Izrada web stranica je umjetnost! Dizajn vaše web stranice pokazuje vaš poslovni uvid. Dobro poznata izreka je „Prvi dojam je trajan“. U web tehnologijama vaša je web lokacija prva cjelina koja djeluje s posjetiteljem, tako da vaša web stranica treba govoriti sama!

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor modernih WordPress tema, koje udovoljavaju svim zahtjevima koje jedna suvremena, pregledna i dinamična web stranica postavlja. Bilo da želite minimalistički stil ili stranicu sa mnoštvom kategorija ili galerija, sigurno ćete pronaći ono što zadovoljava vaše potrebe i dovodi vašu ideju do realizacije.

Zašto WordPress

CMS (Content management system) ili sustav za upravljanje sadržajem je alat koji vam omogućuje samostalno upravljanje sadržajem vaše web stranice. WordPress je fleksibilan, prilagodljiv, super prilagođen korisnicima i izvrstan je sustav za upravljanje sadržajem (CMS).

Možete ga koristiti za blogove, web stranice za male tvrtke, pa čak i e-trgovinu.
Imamo visoko kvalificirane programere koji mogu ažurirati vašu web stranicu i dodati onaj prilagođeni dodir koji ste oduvijek željeli.

Proces izrade

Instaliranje teme

Instalirat ćemo bilo koju besplatnu ili premium WordPress temu i učiniti je da izgleda kao demo.

1

Instalacija dodataka (PLUGINS)

Instalirat ćemo must-have WordPress dodatke za vas, bez obzira koji paket odabrali.

2

Razvoj sadržaja

Razvijamo jedinstveni sadržaj za vašu web stranicu kako bismo bili sigurni da ćete ostati ispred konkurencije

4

SEO

Kompletan paket SEO usluga za pomoć klijentima u ostvarivanju svojih ciljeva i rastu dobiti.

5