Hrvatskog Zrakoplovstva 30
32010 Vukovar, HRVATSKA
+385 97 7411 531
[email protected]

Višejezična web stranica

Višejezicna web stranica

Ukoliko poslujete s inozemstvom, višejezična web stranica je neophodna.

Web stranica je prozor kroz koji vaši korisnici, potencijalni i trenutni klijenti mogu dobiti predodžbu o vašem poslovanju, upoznati se s vašom ponudom i lako stupiti u kontakt s vama. Ona je istovremeno i moćan instrument za privlačenje novih kupaca. Ukoliko poslujete s inozemstvom, višejezična web stranica je neophodna. Vaša internet stranica trba da bude prevedena barem na engleski jezik, odnosno na jezik zemlje čiju klijentelu želite privući. Kvalitetan prijevod vaše web stranice će značajno pridonijeti uspjehu vašeg poslovanja, jer će usluge na stranici biti dostupne i razumljive kako domaćim tako i stranim korisnicima.

Prevođenje internet stranica je posebna vrsta prijevoda koja objedinjuje znanje profesionalnih prevoditelja i web stručnjaka. Pri tome nije dovoljno samo pravilno prevesti tekst nego ga je potrebno i implementirati na internet stranicu.

Višejezicna web stranica

Tko najviše treba višejezičnu web stranicu

Višejezična web stranica je osobito potrebna za web stranice tvrtki koje djeluju u sektoru turizma, a tu se poseban naglasak stavlja na iznajmljivače apartmana, vlasnike kafića i restorana u turistički atraktivnim gradovima kao i na organizatore međunarodnih manifestacija, budući da su njihovi klijenti većinom strani turisti.

U ovom kontekstu važno ja napomenuti da je upravo kvalitetan tekst onaj dio web stranice koji je čini uspješnom. Možete se fokusirati na prelijepi dizajn i vrhunske aplikacije, ali ako posjetitelje dočekate s lošim tekstom i nestručnim prijevodom, web stranice vam neće dovesti nijednog kupca, a možda će čak napraviti i suprotan učinak i odvratiti čak i posjetitelje koji su došli do vaše web stranice.

U okviru izrade web stranice često su potrebne dodatne usluge i zahvati po tekstu. Ukoliko ste se odlučili na izradu web stranice, jasno je da želite sve što je vezanu uz nju napraviti na jednom mjestu, jer ćete tako uštedjeti vrijeme koje bi vam oduzela potraga za raznim agencijama koje nude određene usluge. Stoga vam i nudimo razne usluge osim same izrade web stranice, a između njih su one vezane uz obradu sadržaja kao što je prijevod teksta prvrnstveno na engleski, ali i na druge jezike, pisanje sadržaja za web stranice, prijepis tekstova u računalno čitljiv oblik, lektoriranje i optimizacija tekstova za čitanje na zaslonu i webu.

Cijena prijevoda web stranice sastoji se od troškova prijevoda i troškova implementacije nove jezične verzije na vašu internet stranicu. Točna cijena prijevoda može se utvrditi tek nakon dostave teksta i uvida u vašu web stranicu. Ako imate upit za višejezičnu web stranicu slobodno nas kontaktirajte.


Recommended Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *